logo
Főoldal -> Hírek -> Fénybe öltözött a Bogáti Kápolna

Fénybe öltözött a Bogáti Kápolna

Régi álma vált valóra a csíkrákosi embereknek azzal, hogy a kápolnát kivilágítottuk, hiszen egy olyan szimbolikus épülete a községnek, mely minden idelátogatót magával ragad.

A polgármesteri hivatal által finanszírozott munkálatok keretén belül  több mint 3oo méter földalatti vezeték lefektetéssere került sor és modern, energiatakarékos világító testek lettek kihelyezve. 

A 2015. novemberében elkezdődött munkálatok alatt felújításra kerültek a kápolnát körülvevő kőkeresztek és turisztikai táblák, valamint egy új festést kapott a kápolna tornya és eresze. A munkálatok hozzávetőleg 1o.ooo lejbe kerültek.

Köszönet illeti a Vándor Székely panziót, akik a villanyt ingyen biztosítják, ifj. Máthé Istvánt, aki a villanyszerelési munkálatokat ingyen végezte és Vizoli Zsombort a Bogátalji Mozgalom elnökét, aki végig segített a munkálatok alatt.




Az album megtekinthető itt.


Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Pihenőhely kánikula idejére

2024. július 08. Tovább ►

Álláshirdetés


Csíkrákos Község Polgármesteri hivatala versenyvizsgát hirdet egy felügyelő állásra, kezdő fokozat, a Számviteli Részleg, Költségvetés-Pénzügy, Adók- Illetékek osztályra.
A írásbeli vizsga időpontja, helye: 2024. július 26. 12:00, Csíkrákos Község Polgármesteri hivatala
Dokumentumok benyújtási ideje: 2024. június 26. - 2024. július 15.
További részletek
2024. június 26. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow